1
   

[answered] Intermittent slow response

 
 
JPB
 
Reply Thu 17 Aug, 2006 02:10 pm
I've been having an issue with response times. Sometimes it's fine but other times it takes up to a minute or so for a page to load or update. Is anyone else seeing the same or is my set-up/dial-up?
  • Topic Stats
  • Top Replies
  • Link to this Topic
Type: Discussion • Score: 1 • Views: 783 • Replies: 9
No top replies

 
sozobe
 
  1  
Reply Thu 17 Aug, 2006 02:19 pm
Yeah, I'm having the same problem, and got "critical error" a few times today. Figure the hamsters are up to something.
0 Replies
 
Intrepid
 
  1  
Reply Thu 17 Aug, 2006 02:20 pm
Seems to be happening for several days. Just like it was a couple months back. It was great after some, apparent, work. Now that new work is going on it is back to the same slow downs. Hopefully, it is temporary. Crying or Very sad
0 Replies
 
ossobuco
 
  1  
Reply Thu 17 Aug, 2006 02:35 pm
Me too. Hamsters are rolling that wheel, me thinks.
0 Replies
 
Lord Ellpus
 
  1  
Reply Mon 4 Sep, 2006 03:13 am
I have had some serious slow stuff going on today, as far as A2K is concerned. One second it's as fast as anything, next it just freezes up to the extent that I've closed down and had to log in again.

Is it something to do with the time of day? Maybe there are night manouvres involving hamsters, that just affect the mid morning people in Europe and evening people in Oz?

I'm now taking to copying my post before pressing submit, so that if it freezes, I can at least just "paste" when I get back in.

Hopefully, the hamsters are just doing a temporary tweaking thingy (that's a technical computer term).


Pressing submit.............NOW!
0 Replies
 
JPB
 
  1  
Reply Mon 4 Sep, 2006 08:21 am
I've found that if I wait it out, it will post eventually (unless there's a critical error). Your system freezes up, as in you can't do anything else on your system or within your browser? Try opening a new browser window and opening CNN.com or other site that almost never goes down. If you can open another site in another window and don't have a critical A2K error, then I think it will eventually post through.
0 Replies
 
Lord Ellpus
 
  1  
Reply Mon 4 Sep, 2006 09:03 am
Thank you JPB, but since this morning, after I lobbed the computer tower onto the concrete patio below, I re-connected it all and it seems to be fine, now.

Bit of smoke out of the back, but goes like greased lightning.

I think the squashed slug, jammed into the largest of the card reading slots, has something to do with it.
0 Replies
 
JPB
 
  1  
Reply Mon 4 Sep, 2006 09:07 am
Well done!
0 Replies
 
jespah
 
  1  
Reply Mon 4 Sep, 2006 09:33 am
Lord Ellpus wrote:
I..., the hamsters are just doing a temporary tweaking thingy (that's a technical computer term).


Pressing submit.............NOW!


Yep, that's the technical term.
0 Replies
 
Noddy24
 
  1  
Reply Mon 4 Sep, 2006 02:56 pm
I've noticed in the last month that the hamsters are particularly tweak-minded on weekends.
0 Replies
 
 

Related Topics

How to use the new able2know - Discussion by Craven de Kere
New A2K feature requests. - Discussion by DrewDad
I'm the developer - Discussion by Nick Ashley
JIM NABORS WAS GOY? - Question by farmerman
A2K censors tags? - Discussion by hingehead
New A2K Bugs - Discussion by sozobe
New A2K annoyances - Discussion by sozobe
The a2k world is changing 3: about voting - Discussion by Craven de Kere
LOST & MISPLACED A2K people. - Discussion by msolga
Welcome to the 'New' My Posts - Discussion by Nick Ashley
The "I get folksonomy" club - Discussion by Robert Gentel
 
  1. Forums
  2. » [answered] Intermittent slow response
Copyright © 2022 MadLab, LLC :: Terms of Service :: Privacy Policy :: Page generated in 0.05 seconds on 01/20/2022 at 01:50:56