0
   

[answered] Sluggish, unresponsive A2K links?

 
 
msolga
 
Reply Mon 18 Jul, 2005 04:33 am
I'd like to know if this is simply a problem with my computer or if others are having the same experience:

Lately, at times, A2K links seem to be sluggish, unresponsive. For example, I just had to hit the FORUMS link about 5 times to get any response. Ditto with NEW POSTS & the "next" links to a number of threads. Also connecting from email updates. This is happening a lot lately.

If it's not an A2K problem, any suggestions of what it could be & how to fix it? It's really frustrating. Mad

Thanks,
Olga
  • Topic Stats
  • Top Replies
  • Link to this Topic
Type: Discussion • Score: 0 • Views: 2,582 • Replies: 41
No top replies

 
msolga
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 04:39 am
Oh, & I'm not experiencing this problem with other sites I'm visiting.
0 Replies
 
Phoenix32890
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 06:01 am
msolga- I am having the same problem, from time to time. I think that the hamsters have not eaten their "Wheaties"! Laughing
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 06:04 am
Ah, I see! Idea
0 Replies
 
Intrepid
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 06:08 am
Seems to happen more now. Too much traffic?
0 Replies
 
Phoenix32890
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 06:17 am
Intrepid- Yes, I think so. I know that Craven has gotten larger and larger servers as A2K has expanded, but now the forum is bursting at the seams. Apparently, the times of greatest activity is when the site becomes sluggish.
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 06:45 am
Actually, the amount of traffic hasn't made much difference, really. I was experiencing difficulty earlier when there were very few A2Kers & visitors here. Something like 5 am, "A2K time".
0 Replies
 
roger
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 07:22 am
I've run into the same thing from time to time, and like msolga, I can't identify it with heavy traffic times.
0 Replies
 
Bella Dea
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 07:22 am
The whole thing has been sluggish for me.
0 Replies
 
gustavratzenhofer
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 07:27 am
Bella,that line belongs in Lord Elpus's "What not to say during intimacy" thread.
0 Replies
 
Bella Dea
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 07:33 am
gustavratzenhofer wrote:
Bella,that line belongs in Lord Elpus's "What not to say during intimacy" thread.


Laughing
0 Replies
 
Noddy24
 
  1  
Reply Mon 18 Jul, 2005 08:06 am
I've noticed the sluggishness. I'm doing jigsaws while I wait.
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Tue 19 Jul, 2005 01:28 am
It seems fractionally less sluggish right now. But then, I'm A2King earlier than usual (Around 5:30 EST). Fingers crossed that things become a little faster & more predictable. Very Happy
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Tue 19 Jul, 2005 01:58 am
I spoke too soon. I've been unable to access A2K at all for about the last 5 minutes. Server not responding, apparently.
0 Replies
 
Craven de Kere
 
  1  
Reply Tue 19 Jul, 2005 02:09 am
The server is being worked on (this is relevant only to the current server issues, not the earlier ones).
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Tue 19 Jul, 2005 02:12 am
Thanks for that information, Craven.
0 Replies
 
AngeliqueEast
 
  1  
Reply Tue 19 Jul, 2005 02:13 am
I have a brand new mac computer, just bought it this 1/05, and I'm having the same problems only in this forum. It works fast in the other places. The problem has to be here. How old is this forum, and would that have something to do with it? I know that this forum has many members, but they don't all use the forum at the same time. Hmmm Some of the advertising are animated sometimes, can that be it? It seem like there is a great use of power somewhere. Why won't the administrators say something?
0 Replies
 
AngeliqueEast
 
  1  
Reply Tue 19 Jul, 2005 02:15 am
Another thing is, maybe the extra power used comes from the images that we post, could this be it???
0 Replies
 
AngeliqueEast
 
  1  
Reply Tue 19 Jul, 2005 02:18 am
Oh, I just saw your post Craven, I was writing while you had posted.
0 Replies
 
Craven de Kere
 
  1  
Reply Tue 19 Jul, 2005 02:22 am
The current latency is due to issues above our servers. The datacenter is doing harware replacements.

The maintenance window ends in about 2 hours but the site should be available most of that time.
0 Replies
 
 

Related Topics

How to use the new able2know - Discussion by Craven de Kere
New A2K feature requests. - Discussion by DrewDad
I'm the developer - Discussion by Nick Ashley
JIM NABORS WAS GOY? - Question by farmerman
A2K censors tags? - Discussion by hingehead
New A2K Bugs - Discussion by sozobe
New A2K annoyances - Discussion by sozobe
The a2k world is changing 3: about voting - Discussion by Craven de Kere
LOST & MISPLACED A2K people. - Discussion by msolga
Welcome to the 'New' My Posts - Discussion by Nick Ashley
The "I get folksonomy" club - Discussion by Robert Gentel
 
  1. Forums
  2. » [answered] Sluggish, unresponsive A2K links?
Copyright © 2020 MadLab, LLC :: Terms of Service :: Privacy Policy :: Page generated in 0.03 seconds on 07/07/2020 at 03:32:37