1
   

Order of Posts

 
 
Reply Wed 19 Nov, 2008 09:37 am
I like the new A2K arrangement very much. I just had a problem which may be at my end and may be at yours. I am on "New Topics". Everything was fine for about thirty minutes worth of posts with them showing up chronologically by last post. Then they started coming in out of order with some with a last post from yesterday mixed with those with a last post of today. If it's my problem, how do I fix it?
  • Topic Stats
  • Top Replies
  • Link to this Topic
Type: Question • Score: 1 • Views: 1,608 • Replies: 23
No top replies

 
mac11
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 09:41 am
flyboy, is it possible that you selected New Posts instead of New Topics?
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 09:55 am
@mac11,
mac11 wrote:

flyboy, is it possible that you selected New Posts instead of New Topics?
Thanks for the suggestion, but I am on "New Topics", and when I point to "New Posts" I get "New Topics".
0 Replies
 
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:14 am
@mac11,
I just realized the problem. I am on "New Topics" when I should be on "New Posts". My new problem is that I can't click on "New Posts" because it is obscured by the "Custom Search" block.
Robert Gentel
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:19 am
@flyboy804,
What browser (and version) are you using?

And if you know how to post a screenshot can you do that?
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:32 am
@Robert Gentel,
I am using Internet Explorer with Vista. I don't know how to post a screen shot, but I just presented the problem on another thread and explained that I can only use "New Topics" because "New Posts" is covered by the "Google search box" preventing me from clicking on it.
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:36 am
@flyboy804,
Sorry about the repetition. I didn't realize that I already mentioned the custom search block problem on this thread.
0 Replies
 
Robert Gentel
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:37 am
@flyboy804,
Which version of IE is it? Does it have tabbed browsing or not?

And do you know what resolution you use?
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:46 am
@Robert Gentel,
It' either 6.0 or 7.0. I tried to find it once and couldn't. I don't know my resolution either. That I did find once, but can't find it now. Sorry! I'm not at all computer savvy.
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:52 am
Just found the resolution. It's 1400 X 1050.
Robert Gentel
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:55 am
@flyboy804,
Does the logo for your IE have an orange ring around it? Like this logo:

http://blogs.msdn.com/ie/archive/2005/08/12/451099.aspx

And where does this image cut off for you (i.e. what is the last letter you can see before scrolling).

http://img220.imageshack.us/img220/2189/resolutiontestva6.jpg
Robert Gentel
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 10:56 am
@flyboy804,
Nevermind the letters then, do you use your browser maximized? Or at a smaller size than your resolution?

Actually, maybe the letter answer will help me.
0 Replies
 
Nick Ashley
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 11:05 am
@Robert Gentel,
Robert, I believe Vista shipped with IE7, so this is most likely the version he is using. I can't recreate on XP... tried zooming in and out, and everything.
Robert Gentel
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 11:09 am
@Nick Ashley,
I tried every which way on Vista IE7 as well, can't replicate it.
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 11:13 am
@Robert Gentel,
Robert Gentel wrote:

Does the logo for your IE have an orange ring around it? Like this logo:

http://blogs.msdn.com/ie/archive/2005/08/12/451099.aspx

And where does this image cut off for you (i.e. what is the last letter you can see before scrolling).

http://img220.imageshack.us/img220/2189/resolutiontestva6.jpg
I do have the orange ring and the series of letters goes to "U".
0 Replies
 
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 05:23 pm
@Robert Gentel,
Robert Gentel wrote:

I tried every which way on Vista IE7 as well, can't replicate it.
I finally found a way to get my "New Posts" exposed. By squeezing the entire window, the google block moves at a slower rate than the rest of the page, thereby exposing "new posts". After clicking on it, I am on "New Posts". I can then go back to normal width, losing my "new post" button, but I am still on the "new post" setting. A real pain, but I can again use A2K in the manner I prefer. A real puzzler.
Robert Gentel
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 06:28 pm
@flyboy804,
Flyboy,
Can you clear your cache (Tools > Delete Browsing History > Delete Files) and refresh the page and let me know if the problem is still there?
flyboy804
 
  1  
Reply Wed 19 Nov, 2008 07:43 pm
@Robert Gentel,
Just did it. It made no difference.
Robert Gentel
 
  1  
Reply Sat 22 Nov, 2008 11:42 pm
@flyboy804,
Are you still having this problem?
flyboy804
 
  1  
Reply Sun 23 Nov, 2008 05:32 am
@Robert Gentel,
Yes, still having it. Now that I have found the way to expose "new posts" it's no big deal, just one extra step in my A2K usage. It might help you to know that as I drag the window to the left and the google box moves to the left to expose "new posts" and "unanswered posts", the "ask a question" "start a discussion" and "screen name, log out and people on line" also move. In fact, the latter overtake the google box. I hope my description is clear and helpful.
 

Related Topics

How to use the new able2know - Discussion by Craven de Kere
New A2K feature requests. - Discussion by DrewDad
I'm the developer - Discussion by Nick Ashley
JIM NABORS WAS GOY? - Question by farmerman
A2K censors tags? - Discussion by hingehead
New A2K Bugs - Discussion by sozobe
New A2K annoyances - Discussion by sozobe
The a2k world is changing 3: about voting - Discussion by Craven de Kere
LOST & MISPLACED A2K people. - Discussion by msolga
Welcome to the 'New' My Posts - Discussion by Nick Ashley
The "I get folksonomy" club - Discussion by Robert Gentel
 
  1. Forums
  2. » Order of Posts
Copyright © 2019 MadLab, LLC :: Terms of Service :: Privacy Policy :: Page generated in 0.03 seconds on 08/18/2019 at 06:03:17