0
   

Glitches & glitches when using A2K

 
 
msolga
 
Reply Sun 20 Jun, 2004 08:08 pm
Recently I had my computer "overhauled" & repaired after a virus caused havoc. I've had to do a little fine tuning since bringing it home again. Here's something else I'd like some information on, if anyone can assist:

A2k is now much slower for some reason & using links like "New Posts" takes ages. When I post a reply in a thread I get a "I"(Information icon) - "Action cancelled" message, then I get the thread page with my new message included. Confused Question

I spoke to my technical helper this morning & he suggested it's either A2K or my provider. The thing is, I didn't have this problem before, it's just happened now.

Any theories, or suggestions for improving this situation will be much appreciated. It's quite frustrating. Sad
  • Topic Stats
  • Top Replies
  • Link to this Topic
Type: Discussion • Score: 0 • Views: 646 • Replies: 7
No top replies

 
msolga
 
  1  
Reply Sun 20 Jun, 2004 08:10 pm
I got the Action Cancelled page straight after posting this, followed by the thread.
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Sun 20 Jun, 2004 08:31 pm
I just tried a Google search & the links work MUCH faster. So the problem appears to be with A2K related links. Even the links from my Email updates seem to suffer from a slowness problem. It's interesting that these problems have occurred since my computer was repaired.
0 Replies
 
dlowan
 
  1  
Reply Sun 20 Jun, 2004 08:56 pm
Msolga.

Craven will be more likely to see this and be able to help if you post it on "Forum Help".

Good luck!
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Sun 20 Jun, 2004 08:58 pm
Thanks, Deb!
0 Replies
 
Craven de Kere
 
  1  
Reply Sun 20 Jun, 2004 09:03 pm
Please don't post this to forum help that is for help using A2K (and despite what you may think I think this is a problem with your computer).

Unfortunately given the information provided I have no suggestions. Others will probably need more info to answer it as well.
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Sun 20 Jun, 2004 09:05 pm
OK

But I think I might just have fixed the problem .... I hope!
0 Replies
 
msolga
 
  1  
Reply Sun 20 Jun, 2004 09:11 pm
Nah, still getting the Action Cancelled when I post .... But the links are working faster.


P.S. I don't expect you to try & fix this, Craven.
0 Replies
 
 

Related Topics

So I just joined Facebook.... - Discussion by DrewDad
YouTube Is Doomed - Discussion by Shapeless
Internet disinformation overload - Discussion by rosborne979
Participatory Democracy Online - Discussion by wandeljw
OpenDNS and net neutrality - Question by Butrflynet
Internet Explorer 8? - Question by Pitter
 
  1. Forums
  2. » Glitches & glitches when using A2K
Copyright © 2021 MadLab, LLC :: Terms of Service :: Privacy Policy :: Page generated in 0.04 seconds on 09/27/2021 at 06:56:11