8
   

phpBB Search Engine Optimization - Sessions, static ( SEO )

 
 
jaiak
 
  1  
Reply Thu 27 Dec, 2007 07:17 pm
And approximately do you know when? I can install the SIMPLE phpBB SIMPLE MOD of phpbb-seo.com since I me might create equal URLs for every topic and later install your MOD with the sale URLs. In my case the urls are /foro/temaXXXX.html instead /forum/aboutXXXX.html

What do you think?

Thank you very much!
0 Replies
 
Craven de Kere
 
  1  
Reply Sat 29 Dec, 2007 02:47 am
jaiak wrote:
And approximately do you know when?


No idea. But it will probably take a while.
GruCho
 
  1  
Reply Sun 17 Feb, 2008 08:33 am
Hi all !
I like this mod but heaving difficulties with installing it because I'm using the IM portal + I did some changes so my main portal page is index.php and the forum page is now coled forums.php
What do I have to change to get this work with my heavily moded forum Smile

Thanks!!!
0 Replies
 
athul
 
  1  
Reply Sun 20 Jul, 2008 09:51 pm
PLZ HELP ME
MOD Title: phpBB static URLs mod_rewrite 1.0.0
MOD Author: Craven de Kere (N/A) http://www.Able2Know.com

craven where is robots.txt . i searched all the phpbb documents but i cant get it . in which subfolder it is lying
plz tell now itself
0 Replies
 
theswing
 
  1  
Reply Thu 19 Mar, 2009 09:17 pm
Thank you very much for this mod - only 1 question.
All of my page titles now have a 0 in front of them - for example 0Question
Any ideas?
Robert Gentel
 
  1  
Reply Thu 19 Mar, 2009 09:19 pm
@theswing,
Sounds like you put a number or a variable in the title. Did you do it by hand or with an automatic tool?
theswing
 
  1  
Reply Tue 31 Mar, 2009 07:46 am
@Robert Gentel,
I did it by hand, and here is what my overall_header looks like
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={S_CONTENT_ENCODING}">
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
{META}
{NAV_LINKS}
<title>{PAGE_TITLE}</title>

I thought I had done it as well - somehow put a zero in there, but as you can see I didn't - unless there is another file I should check. Any suggestions?
Robert Gentel
 
  1  
Reply Tue 31 Mar, 2009 08:32 am
@theswing,
Check the lang file variable for the page title.
theswing
 
  1  
Reply Fri 3 Apr, 2009 01:05 pm
@Robert Gentel,
I don't see any wayward zeros in there.

Maybe I'm explaining this wrong - it is the topic title that appears with the 0 (zero) in front of it. I've looked through viewtopic and viewforum until I'm cross-eyed.
Robert Gentel
 
  1  
Reply Fri 3 Apr, 2009 03:19 pm
@theswing,
It might not be a zero, it might be a variable that equates to zero.

What title are you talking about? Are you talking about the topic titles on the topic grid (i.e. viewforum) or the topic titles in the html head on the topic page?
theswing
 
  1  
Reply Tue 14 Apr, 2009 06:41 am
@Robert Gentel,
The HTML head on the topic page. The view forum is fine.
Robert Gentel
 
  1  
Reply Tue 14 Apr, 2009 09:00 am
@theswing,
Ok, then in viewtopic.php find "$page_title" and post what the variable is being set to. The mod specifies that it should be "$page_title = $topic_title;" see if you have something else.
theswing
 
  1  
Reply Wed 15 Apr, 2009 10:19 am
@Robert Gentel,
Thank you - that fixed it.

I had this in viewtopic.php
$page_title = $lang['View_topic'] .’ - ‘ . $topic_title;
0 Replies
 
blaunacht
 
  1  
Reply Sat 21 Nov, 2009 08:23 am
@Craven de Kere,
thanks...
0 Replies
 
blaunacht
 
  1  
Reply Sat 21 Nov, 2009 08:24 am
@Craven de Kere,
Thanks its very good seo.
0 Replies
 
Miresca
 
  1  
Reply Sun 13 Jun, 2010 05:31 pm
@Craven de Kere,
I seem to have installed the SEO mod mostly successfully. The only problem I am running into is that guests are getting a 404 error at the static URLs. (The browser -is- trying to go there...it's just not finding anything at the address)

Any suggestions?

Thanks for the help,
Robert Gentel
 
  2  
Reply Tue 22 Jun, 2010 02:32 am
@Miresca,
The mod_rewrite portion of the mod is likely not installed correctly (this would be the .htaccess part of the mod), or mod_rewrite is not enabled on the server.

Can you check that part and see if you might have neglected to upload the .htaccess file or something?
0 Replies
 
vikiviki
 
  1  
Reply Thu 24 Feb, 2011 12:21 am
@Craven de Kere,
i agree your opinion1,2,6,8, which are so creative.
0 Replies
 
stanleyb
 
  1  
Reply Mon 22 Jul, 2013 01:13 am
@Craven de Kere,
Who would think that i would have a question about this mod in 2013 Smile
Im using the mod for a few years now and lately i found that there might be a little problem with it Wink

17) Link the user post count to a search of the user's posts (Craven de Kere)
is giving me 404 errors for quest posts.

When someone unsubscripes from my forum and their posts becomes questposts the author search link gives a 404 error.

Hopefully somebody has an idea to solve this!

Thanks for the superb mod!!
0 Replies
 
thefasninja1
 
  0  
Reply Tue 7 Jan, 2014 09:35 am
@Craven de Kere,
what does SIDs mean?
0 Replies
 
 

Related Topics

SEO - Going from 0 PR on up - Discussion by jespah
How Rich Pins work ??? - Question by OnceUponAtime
How EMD Updation Affects SEO? - Question by smartjazz
Need a bit of Google advice - Question by bible quizzer
Google Indexing Issue - Question by brainstudioz
 
Copyright © 2019 MadLab, LLC :: Terms of Service :: Privacy Policy :: Page generated in 0.03 seconds on 09/18/2019 at 03:44:28