1
   

Installing PHP with IIS - CGI Error

 
 
skinnz
 
Reply Sat 23 Aug, 2003 09:07 am
Hi,

I am trying to install php 4 on Windows XP (php-4.3.2-win32.zip)

I have all my files under c:\php and have changed the doc_root. I have created a test file with <?php phpinfo() ?> and tried viewing it in IE as http://127.0.0.1/info.php I then get this error.

The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:

HELP!!

When I install the windows installer version everything works fine.

Thanks Brian
  • Topic Stats
  • Top Replies
  • Link to this Topic
Type: Discussion • Score: 1 • Views: 3,247 • Replies: 2
No top replies

 
skinnz
 
  1  
Reply Sat 23 Aug, 2003 09:09 am
Oh sorry my code was <?php phpinfo(); ?> forgot to type the ;
0 Replies
 
Craven de Kere
 
  1  
Reply Sat 23 Aug, 2003 03:04 pm
Did you get this solved?

In your IIS configuration is .php set to the path of php.exe?
0 Replies
 
 

Related Topics

\n - Question by negikaithal
PHP question about parse_url - Question by markalanbaker1
What does \n mean in PHP Code? - Discussion by roverroad
PHP Debate - Discussion by Craven de Kere
PHP: Cookie Problem - Discussion by BobbyDouglas
Displaying <?php in javascript. - Discussion by BobbyDouglas
php software - Question by aishna
 
  1. Forums
  2. » Installing PHP with IIS - CGI Error
Copyright © 2019 MadLab, LLC :: Terms of Service :: Privacy Policy :: Page generated in 0.03 seconds on 08/25/2019 at 03:50:37