Member since May 19, 2019

linkbuilding

My Profile
linkbuilding
  • Answered Questions: 0
  • Posts: 0
  • Location:
  • Occupation: SEO expert
SEO gaat nog altijd goed samen met linkbuilding


Het was vroeger stukken makkelijker om je SEO te doen , je kon namelijk gewoon een paar links naar je web pagina zetten en dit was al genoeg. Iedereen die een website had daar vroeg je een link naar je website aan. Wat was dat toch een mooie tijd.

Die gemakkelijke tijd is niet meer. Zo halen we een streep door de Domain Authority.

Je zal je de vraag hebben gesteld waarom is er dan zoveel veranderd? Nou, niet de beste site rankte het best, dit kwam omdat experts in SEO hier handig misbruik van maakte. En het publiek van zoekreus Google wilt nu eenmaal de beste pagina als eerste. Dus moest er een oplossing komen aan deze beïnvloeding.

Dit betekent dat al je backlinks die nu naar je webpagina duiden niks meer van waarde hebben. Dit klinkt heel afbrekend. Maar eigenlijk is het een dankbaar geschenk. Want dit probleem bestaat niet alleen voor jouw website maar komt net zo hard bij de concurrentie aan. In tegenstelling van alle anderen bezit jij informatie die er tot toe doet, en terwijl zij in de resultaten wegzakken ben jij aan het klimmen. Al hun giga waardevolle en prominente linkbuilding zijn niks meet waard, hoe terecht is dat.

Als Google met een andere algoritme werkt, moet mijn site dan ook een andere invulling krijgen?

Ja dat is vanzelfsprekend, omdat zoekmachine optimalisatie veranderd is dan zal je site dat ook moeten doorzetten. Het punt van zorg dat overheersend in de gaten gehouden behoort te worden is in het specifiek Json LD van schema.org..

http://buildingseolink.com
Following
User has not yet added friends.
Followers
User does not yet have followers.
My Videos
My Recent Posts
 
No Posts
 
  1. Forums
  2. » linkbuilding
Copyright © 2019 MadLab, LLC :: Terms of Service :: Privacy Policy :: Page generated in 0.02 seconds on 07/17/2019 at 10:21:26